22.05.13 Aktuality

Další pejsci hledají nový domov

...najdou ho u vás?

Barik

Velký sedmiletý kříženec německého ovčáka. Pejsek je velice přátelský. Vychází dobře s jinými psy i fenami. Je vhodný i k dětem. Může být u domku se zahrádkou nebo i v bytě.

Berní

Asi čtyřletý pes střední velikosti, pravděpodobně kříženec bernského salašnického psa, ale polovičního vzrůstu. K lidem je zpočátku nedůvěřivý. Snáší se dobře se psy i s fenami. Má rád procházky, ale podle našich zkušeností se nesmí pustit na volno, aby neutekl. Nejradši spí na boudě.

Brouček
Krásný pětiletý pejsek malého vzrůstu. Je bohužel plachý a trvá mu déle, než si zvykne na cizího člověka. Ze strachu dokáže být kousavý, proto hledá páníčka, který s ním bude mít trpělivost a postupně získá jeho důvěru. Raději nedoporučujeme k malým dětem.

Dan
Starší pejsek menšího vzrůstu. Je velmi hodný a mazlivý. Doporučujeme do klidnější rodiny nebo ke staršímu páníčkovi.

Hery
Zhruba pětiletý pes malého až středního vzrůstu, je kastrovaný. Jedná se o velice chytrého, i když tvrdohlavého pejska. Vhodný do rodiny i k dětem. Ideálně, když ho někdo bude brát na delší procházky a trochu ho zaměstná. Vychází dobře s fenami i jinými psy, jestliže nejsou dominantní, případně pokud si nejdřív mezi sebou nevyjasní pořadí ve smečce. Nemá rád, když ho někdo chce nosit, v tom případě je schopný se ohnat.

Ouško
Mladá fenka, asi tříletá, střední velikosti. Pravděpodobně kříženec německého ovčáka. Je velice hodná, ale bohužel velmi plachá. Ouško je nekonfliktní ke psům, ale k cizím lidem se chová ostražitě. Potřebovala by rodinu, která by měla hodně trpělivosti a ukázala jí, že se nemusí všech lidí bát.

Rex
Pejska nám předali majitelé, že se o něho ze zdravotních důvodů už nemohou starat. Jedná se o staršího (asi patnáctiletého) vykastrovaného psa. Je velice hodný, nekonfliktní k ostatním zvířatům a zvyklý na venkovní pobyt. Přes svůj vysoký věk běhá po zahradě, rád si hraje, aportuje a štěká. Na vodítko bohužel není zvyklý. Je téměř hluchý. Vhodný k domku se zahrádkou, ideálně k dalšímu pejskovi, kde by byl spokojený, a nemusel by strávit zbytek života v útulku

Více informací a kompletní nabídku pejsků k adopci z NADACE TLAPKA najdete na www.nadace-tlapka.cz nebo na tel: 606221405.