13.12.14 Aktuality

Krmivo do útulků

Společnost Mars Czech s.r.o. a Nadace na ochranu zvířat již pošesté naplnily misky opuštěným zvířatům v ČR. Letos bylo nezávislou výběrovou komisí vybráno 32 útulků, což je nejvyšší počet od začátku celé kampaně. Mezi vybrané útulky bylo rozděleno celkem 45 tun krmiva značek Pedigree a Whiskas.

 

Spotřebitelé, které zajímá osud psů a koček bez domova, se mohli i v tomto roce zapojit do kampaně „Pomozte naplnit misky v útulcích“ nákupem jakýchkoliv výrobků značek Pedigree a Whiskas od 18. srpna do 2. listopadu. Na základě množství prodaných výrobků v období trvání kampaně bylo vybraným útulkům rozděleno celkem 45 tun suchého krmiva.

 

V listopadu proběhly závozy krmiva do jednotlivých útulků a zúčastnili se jich jak zástupci Nadace na ochranu zvířat, tak i společnosti Mars Czech. Jedním z nich byl i Domov pro opuštěné kočky Sobín. Jeho provozovatelka paní Julie Mihalová přijala darované krmivo s velkou radostí: „Krmivo nám velmi pomáhá. Jsme šťastní, že ještě existují značky a společnosti, kterým nejsou opuštěná zvířata lhostejná.“ Spolupořadatelem kampaně je Nadace na ochranu zvířat. Její ředitelka Mgr. Eva Hodek spolupráci rovněž oceňuje: „V dnešní nelehké době je tato kampaň pro útulky velmi významná. Darované krmivo pomůže útulkům v péči o opuštěná a týraná zvířata v dlouhém zimním období, které mají před sebou.“