14.06.14 Aktuality

Praktická i designová vychytávka

Letošní výherkyně mezinárodní designérské soutěže Mladý obal - Anna Navrátilová - navrhla víceúčelový obal na psí krmivo a vodu. Nyní se už nemusíte vracet domů, když má váš pejsek hlad nebo žízeň, s navrženým obalem zažijete to nejdelší venčení.

 

Cestovní obal na jednu porci psího krmiva a vody řeší problém situace, kdy pes doprovází majitele mimo domov a je nutné vzít mu s sebou na cesty i krmení. Model obalu je zpracovaný na profesionální úrovni, graficky vyvážený. Obal z dvojité lepenky a plastu lze použít vícekrát, navíc je velice lehký a skladný.

Inspirací pro navrhnutí tohoto obalu byl pro autorku její nový pejsek, se kterým je často venku. „Pokaždé když s ním jdeme ven, tak si vždycky musíme vzít trochu krmiva s sebou, což znamená odsypat trochu granulí, vzít s sebou vodu a řešit, z čeho to pak bude pít a jíst.“ Říká Anna Navrátilová, vítězka soutěže Mladý obal 2014 v kategorii střední a vyšší odborné školy.

Ještě než se výstava Mladého obalu 2014 vydá na cesty po středoevropských galeriích, lze ji od 4. června do 4. července 2014 navštívit v galerii CZECHDESIGN, Vojtěšská 3, Praha 1.