07.12.14 Aktuality

Začíná příjem přihlášek do ankety Kynolog roku 2014

Pro milovníky psů začíná tradičně vzrušující obdobní, 1. prosince totiž odstartoval příjem přihlášek do prestižní ankety o Kynologa roku 2014, ze které vzejdou nejen nejlepší sportovně kynologické týmy, ale i trenér, junior, figurant a chovatel roku. Kynolog roku je psí anketa zaměřená na lidi. Představuje především ty, kdo stojí za úspěchem psích miláčků. Ať už jsou to úspěchy sportovní nebo chovatelské.

Čtvrtý ročník ankety má celkem 13 sportovních kategorií a 4 speciální - Junior, Trenér, Figurant a Chovatel roku. Zatímco sportovní budou čistě v rukou odborné poroty, do speciálních může své favority nominovat široká veřejnost. Zvláštní ocenění Kynologický počin roku udělí časopis Psí sporty, mediální partner ankety. O absolutním vítězi rozhodne hlasování veřejnosti na webu www.kynologroku.cz

Přihlášky je možné zasílat od 1. do 31. prosince 2014 prostřednictvím webového formuláře na stránce www.kynologroku.cz.

„Značka ‚Kynolog roku‘ je dobře etablovaná mezi sportovně aktivními pejskaři. Chceme ji více rozšířit i mezi pejskaře ‚hobbisty‘. Anketa je živý organismus a neustále pracujeme na dalších vylepšeních. Letos jsme posunuli začátek ankety na konec roku 2014. Příjem přihlášek poběží do 31. prosince. Výsledky se budou vyhlašovat počátkem března 2015, abychom nabídli větší komfort závodníkům, kteří se připravují na novou sezónu. Ta pro většinu psích sportovců začíná již koncem března,“ uvedla Jana Kulísková, předseda spolku Česká kynologie.

Anketu Kynolog roku 2014 organizuje spolek Česká kynologie ve spolupráci s Českomoravskou kynologickou unií (ČMKÚ). Do projektu je zapojena odborná porota i nejširší veřejnost, která svým hlasem rozhoduje o absolutním vítězi. Generálním partnerem je společnost Royal Canin.

 

 

Důležité termíny:

Příjem přihlášek: 1. až 31. prosince 2014

Hlasování veřejnosti: 19. ledna až 15. února 2015

Vyhlášení výsledků se bude konat 7. března 2015