06.09.17 Aktuality

Kampaň „Pomozte naplnit misky v útulcích“ bude rozdávat krmivo již podeváté

Letošní podzim bude tradičně ve znamení pomoci útulkům a jejich čtyřnohým svěřencům. Nadace na ochranu zvířat a společnost Mars již podeváté spouštějí kampaň „Pomozte naplnit misky v útulcích“.

 

Kampaň, která příští rok oslaví 10. výročí, je velmi úspěšná, o čemž svědčí celkový objem dosud darovaného krmiva ve výši 330 tun. „Mechaniku kampaně jsme ponechali stejně prostou jako v předchozích letech,“ představuje nový ročník Lenka Bojdová ze společnosti Mars. „Spotřebitel jednoduše koupí jakékoli výrobky značky Pedigree a Whiskas v období od 13. září do konce října a naše společnost poté vybraným útulkům daruje odpovídající objem krmiva.“ Partnerem a spolupořadatelem kampaně je Nadace na ochranu zvířat: „Kampaně, jako je tato, jsou pro útulky velmi významné. Za peníze ušetřené za nákup krmiva mohou pořídit chovatelské potřeby pro zvířata, provést například odkládané opravy nebo vybavit útulek novými kotci. Proto mám velkou radost, že také v letošním roce díky této jedinečné kampani naplníme misky v útulcích,“ říká Mgr. Eva Hodek, ředitelka Nadace na ochranu zvířat.

V rámci kampaně se v pátek 22. září 2017 uskuteční před hlavním vchodem do Metropole Zličín speciální odpoledne věnované zvířecím miláčkům a péči o ně. K této aktivitě se váže série menších akcí přímo na vybraných prodejních plochách obchodního řetězce Albert v sobotu 16. září a speciální sbírka pro vybrané útulky v pátek 29. září. V tento den budou moct zákazníci vložit zakoupené krmivo ve prospěch vybraných útulků do sběrných vozíků na ploše 15 vybraných poboček řetězce Albert po celé České republice.