07.03.15 Aktuality

Kladenský voříšek 2015

238. ZKO Kladno – Rozdělov vás zve na 16. ročník výstavy pro voříšky a psy bez PP Kladenský voříšek 2015. Můžete se zúčastnit mnoha soutěžních kategorií a vyhrát krásné a hodnotné ceny, ale také se jen přijít podívat a užít si krásný den plný zábavy.

Výstava je obohacena o krásný doplňkový program zastřešený pod celkové téma "psí pouť", čeká vás několik originálních a zábavných stánků. V psí cukrárně můžete svému čtyřnohému miláčkovi vytočit na kole štěstí ručně připravovanou dobrotu nebo vylosovat ručně pletenou hračku. U jiného stánku si můžete vyrobit sádrový odlitek tlapky vašeho pejska a ve stánku fotoateliér vás i vašeho psa v legračních rekvizitách a maskách vyfotí profesionální fotograf Jiří Křivánek a fotky vám přímo na místě uloží na CD - to vše za symbolický poplatek (výtěžek bude věnován na opuštěné a týrané psy). V mezičasech vás také čekají ukázky psích sportů a zajímavá tombola!

Akce je vhodná i pro širokou veřejnost včetně těch, kdo nemá žádného pejska, neboť zde bude mít svůj stánek depozit pro opuštěné a týrané psy Dog point a Záchranný chov Hněvice, kteří s sebou přivezou vhodné pejsky k adopci. Proto doufáme, že zde také naleznete svoji spřízněnou psí duši a třeba se za rok i vy zúčastníte Kladenského voříška 2016 ;-)

Těšíme se na viděnou v červnu!

Akce: Kladenský voříšek 2015

Datum: 6. 6. 2015

Místo konání: cvičiště 238. ZKO Kladno - Rozdělov

www.kladenskyvorisek.webnode.cz
https://www.facebook.com/kladenskyvorisek