12.04.19 Aktuality

Oslava jara ve zlínském útulku

V sobotu 27. dubna 2019 se bude konat již tradiční akce Útulkové jaro. Zábavné odpoledne v Útulku pro zvířata v nouzi Zlín - Vršava připravují studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati. Cílem je pobavit a zabavit nejen sebe, ale i útulkové chlupáče. Akce startuje ve 14 hodin.

Po úspěšných Vánocích v útulku přichází neméně oblíbené Útulkové jaro, které taktéž mají na svědomí vysokoškolští studenti v rámci projektu Němá tvář a samotný útulek. Na návštěvníky čeká bohatý program. Velkou výhodou oproti zimní akci je možnost vzít psí útulkáče na procházku. „My studenti máme vždy obrovskou radost z těch rozzářených psích i kočičích očí. A to je přesně důvod, proč nás organizace projektu Němá tvář tolik baví,“ říká Pavlína Fardová, manažerka projektu.

Akci zpříjemní hudební vystoupení Elišky Lajdové. Pro děti bude připraveno malování na obličej, soutěže a šikovné ruce zabaví tvořivé dílničky. K zakoupení bude i občerstvení. Těšit se tak můžete na osvěžující pivo značky Zlínský švec, špekáčky nebo oblíbené cupcakes. Chybět nebudou ani dárkové a upomínkové předměty. Veškerý výtěžek z akce bude předán útulku a rozzáří psí i kočičí oči. Návštěvníci mohou útulek podpořit i tím, že přinesou chovatelské potřeby či krmivo.

Přijďte si užít jarní odpoledne, podpořit útulkáče a třeba domů odejdete o jedno čtyřnohé štěstí bohatší.

Více na https://www.facebook.com/events/669567606833980/