30.08.17 Aktuality

Pozvánka na druhý ročník akce Psí den s Prahou 13

V sobotu 9. září od 11 do 18 hodin proběhne pod záštitou starosty Prahy 13, Ing. Davida Vodrážky, druhý ročník akce Psí den s Prahou 13, opět v Centrálním parku Lužiny nedaleko zastávky metra Lužiny.

 

Poběží se amatérské psí dostihy nebo se pejsci pokusí překonat český rekord ve skoku do výšky. Veterinář vám zodpoví vaše dotazy a třeba i očipuje vašeho psa. Výběr všeho, co pes potřebuje, bude obrovský. Originální doplňky, kvalitní krmivo, spousty hraček a jiné vychytávky. Chybět nebudou ochutnávky pro vaše chlupaté kamarády, bohatý doprovodný program nebo psí módní přehlídka. Na mole uvidíte Lucii Benešovou s brabantíkem Otíkem, Kateřinu Stočesovou s vesnickým tajemstvím Bělkou, Vendulku Křížovou s irskou teriérkou Bohunkou, Veroniku Kubařovou s Barneym a další VIP osobnosti se svými mazlíčky. Přijďte se nejen pobavit, ale i podpořit pejsky ze tří útulků svými dárky a nákupem - odměněni budete lístkem do úžasné tomboly.

Aktuální informace o akci jsou k dispozici na www.psiden.cz nebo na fcb https://www.facebook.com/events/1245641678864124/