05.08.13 Aktuality

Šílené: Paris Hilton postavila své čivavě „boudu“ za šest milionů

Přemýšleli jste někdy o tom, jak se mají mazlíčci slavných celebrit? Tady je malá ochutnávka.

 

Paris Hilton

Drobná čivava Tinkerbell dědičky hotelového impéria je téměř stejně slavná jako samotná majitelka, která ji s hrdostí ukazuje na veřejných akcích. I když Paris vlastní více chlupatých mazlíčků, Tinkerbell patří mezi její nejoblíbenější. O své čivavě Paris mluví jako o svém miminku a dokonce jí postavila i dvoupatrové sídlo o rozloze 28 m2 v přepočtu za neuvěřitelných 6,5 mil. Kč. Paris ho vybavila luxusním nábytkem, který přesně odpovídá jejímu vkusu. „Chtěla jsem, aby sídlo Tinkerbell vypadalo jako miniatura mého domu,“ vysvětlovala dědička. „V přepychovém sídle nechybí ani šatní skříně s oblečky pro nejrůznější příležitosti či křišťálový lustr v obývacím pokoji, ve kterém její miláček odpočívá na kožené sedačce,“ odhalují jednu výstřednost za druhou tvůrci televizního seriálu Nóbl chlupáči.

V rozmařilém utrácení za čtyřnohé miláčky ale není slavná dědička sama. Podobně nemá hluboko do kapsy Oprah Winfrey.

Sama vlastní pět psů. Ráda se svými mazlíčky, mezi které patří dva zlatí retrívři, dva špringršpanělé a jeden kokršpaněl, chlubí na svém Twitteru i Instagramu. Moderátorka své chlupáče považuje za jednu z největších radostí ve svém životě, proto jim dopřává jen to nejlepší. Oprah je nejbohatší Afroameričankou na světě díky televizní síti a magazínu, které vlastní, a tak nemusí příliš řešit, kolik utratí za své psí mazlíčky. Koneckonců každý z nich má vlastní chůvu, kuchaře i webovou stránku. „A aby její miláčci nezůstali nezaopatřeni, nechala pro ně Oprah založit fond, kterému patří tučné konto v přepočtu 600 mil. Kč. Vzhledem k tomu, že moderátorka nemá žádné vlastní potomky, péče o její chlupaté miláčky je řádně ošetřena i v její závěti,“ popisují reportéři americké televize Fine Living.

V tvrdém světě šoubyznysu nemohla zůstat pozadu ani popová diva Britney Spears.

I ona zatoužila po zvířecím mazlíkovi, a tak si v roce 2012 pořídila roztomilého jorkšírského teriéra Hannah v přepočtu za 26 tisíc korun. Zpěvačka příchod nového člena rodiny okomentovala na svém Twitteru se slovy: „Seznamte se s mojí novou holčičkou Hannah. Není rozkošná?“ Britney svému chlupáči dokonce založila vlastní profil na Twitteru, na kterém má nyní více než 50 tisíc následovníků, což je více, než mají některé jiné slavné osobnosti! Britney svému mazlíčku pořizuje oblečky a obojky od luxusních značek, které často slaďuje se svým vlastním outfitem. Zpěvačka si prošla psychicky náročným obdobím, když se Hannah ocitla v kritickém stavu a byla několikrát hospitalizována.