12.09.13 Výchova a výcvik

Výcviková videa Brit

Výcvik psího čtyřnožce je důležitý v jakémkoli věku. Nejenže díky němu navážete se svým chlupatým parťákem bližší vztah, ale snížíte i rizika vyplývající z nežádoucího chování. Jak na to? Mrkněte na program Training Tips.

Výrobce českých superprémiových krmiv Brit přichází s výcvikovým programem. Vytvořil chuťově motivující pamlsek, Brit Training Snacks, který je kaloricky vyvážený a bez nežádoucích účinků na chrup psa a jeho aktivitu. Velikost pochoutek je intuitivně rozdělena na varianty S, M, L, XL a Puppies. Ideální příležitostí, kdy tréninkovou pomůcku vyzkoušet, je unikátní program Brit, v rámci kterého letos čeká první zvonění i pejsky. Vždyť od září se jde do školy!

Od neděle 1. září 2013 je na stránce trainingtips.eu každý týden zveřejňováno krátké odlehčené video s návodem, jak trénovat základní povely, správné reakce na běžné životní situace, jak zvládnout příchod nového člena do rodiny, nebo jakým způsobem řešit špatné návyky. Najdete zde i rady, jak se o pejska správně starat nebo jak proniknout do výstavního světa.

Brit je zastáncem pozitivní motivace, jejímž prostřednictvím páníček naváže se svým psím chovancem skutečnou symbiózu. S tímto jednoduchým programem budete za každých okolností pánem situace...